MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda - Állandó iroda

Cím: 2400 Dunaújváros, Aranyvölgyi út 5.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
műszaki ügyintézés
számlázással kapcsolatos ügyek - A gázfogyasztás elszámolása alapvetően kétféleképpen történhet: átalánydíj fizetésével, vagy a gázmérőn mért valós fogyasztás alapján.
Időpontfoglalásra ügyfélszolgálati irodába személyes ügyintézéshez az www.mvmnext.hu/idopontfoglalas oldalon van lehetőség.
Évente legalább egyszer, azonos időszakban a mérőállást a gázhálózati cég által megbízott leolvasó rögzíti. A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így a leolvasó bejutása a gázmérőhöz.
Felhasználóváltozás (pl.: költözés) esetén kötelező értesíteni a szolgáltatót, valamint kezdeményezni az átírást Erre 15 nap áll rendelkezésre a felhasználóváltozástól számítva. Az átadáskor rögzített mérőállásról egy végelszámoló számla készül, melynek összege a kiköltöző ügyfelet terheli.
A gázszivárgást vegyük komolyan. Ha gázszivárgást észlelünk, gázszagot érzünk, akkor haladéktalanul jelentsük a problémát.
előre fizetős mérő ügyintézés - Az előrefizetős mérőnél az elfogyasztott gázmennyiség elszámolása nem utólag történik, hanem a kártyás telefonokhoz hasonlóan a fogyasztást megelőzően. A gázszolgáltatás igénybevételéhez a szükséges gázmennyiség díjának befizetésével fel kell tölteni a feltöltőkártyát. Otthon ezt a kártyát be kell helyezni a gázmérőbe, és így a megvásárolt gázmennyiséggel feltölteni a mérőt. A mérő kijelzőjén látható, hogy hány m3 gáz áll még rendelkezésre. A mérő a felhasználható gázmennyiség elfogyasztása után elzárja a gáz útját, ezáltal nem enged további fogyasztást.
bankkártyás fizetés - Az ügyfélszolgálati irodában bankkártyával is rendezheti számláját. Könnyen, gyorsan készpénz nélkül.
Az éves leolvasást követően (melynek várható időpontja a számlán megtalálható) a leolvasó által rögzített mérőállással készül el az elszámoló számla. Részszámlázás esetén az elmúlt egy éves időszak fogyasztásáról, míg diktálós ügyfeleinknek az utolsó rögzített mérőállástól az éves leolvasásig elhasznált gázmennyiségről készül az elszámoló számla.
Mérőállás bediktálásra automata ügyintézéssel a nap 24 órájában lehetőség van a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Diktálás hiányában becsült fogyasztás alapján készítik el a számlát, a hőmérsékletnek és a fogyasztási szokásainak megfelelő részszámlák készülnek, melyeket az éves leolvasást követően a valós mérőállás alapján számolnak el.
az irodában előzetesen időpontot foglalt ügyfeleket is fogadnak
szerződéssel kapcsolatos ügyek

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-14:00
Kedd8:00-14:00
Szerda8:00-20:00
Csütörtök8:00-14:00
Péntek8:00-14:00
Szombat
Vasárnap

Ügyfélszolgálat telefonszám: +36 1 474 9999, +36 20 474 9999, +36 30 474 9999, +36 70 474 9999 Honlap: mvmnext.hu

Térkép

A MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem