MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda - Fiókiroda Postahivatal

Cím: 5500 Gyomaendrőd, Kossuth Lajos út 28.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
időpontot foglalt ügyfelek
műszaki ügyintézés
Időpontfoglalásra ügyfélszolgálati irodába személyes ügyintézéshez az www.mvmnext.hu/idopontfoglalas oldalon van lehetőség.
előre fizetős mérő ügyintézés - Az előrefizetős mérőnél az elfogyasztott gázmennyiség elszámolása nem utólag történik, hanem a kártyás telefonokhoz hasonlóan a fogyasztást megelőzően. A gázszolgáltatás igénybevételéhez a szükséges gázmennyiség díjának befizetésével fel kell tölteni a feltöltőkártyát. Otthon ezt a kártyát be kell helyezni a gázmérőbe, és így a megvásárolt gázmennyiséggel feltölteni a mérőt. A mérő kijelzőjén látható, hogy hány m3 gáz áll még rendelkezésre. A mérő a felhasználható gázmennyiség elfogyasztása után elzárja a gáz útját, ezáltal nem enged további fogyasztást.
A gázszivárgást vegyük komolyan. Ha gázszivárgást észlelünk, gázszagot érzünk, akkor haladéktalanul jelentsük a problémát.
szerződéssel kapcsolatos ügyek
Mérőállás bediktálásra automata ügyintézéssel a nap 24 órájában lehetőség van a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Ezen felül az automata információs szolgáltatások is elérhetőek munkaidőn kívül. Diktálás hiányában becsült fogyasztás alapján készítik el a számlát, a hőmérsékletnek és a fogyasztási szokásainak megfelelő részszámlák készülnek, melyeket az éves leolvasást követően a valós mérőállás alapján számolnak el.
számlázással kapcsolatos ügyek - A gázfogyasztás elszámolása alapvetően kétféleképpen történhet: átalánydíj fizetésével, vagy a gázmérőn mért valós fogyasztás alapján.
bankkártyás fizetés - Az ügyfélszolgálati irodában bankkártyával is rendezheti számláját. Könnyen, gyorsan készpénz nélkül.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)
Kedd8:00-12:00
Szerda14:00-18:00
Csütörtök
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)
Szombat
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

Térkép

A MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem