MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda - Fiókiroda Postahivatal

Cím: 3200 Gyöngyös, Páter Kis Szaléz út 9-11.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Időpontfoglalásra ügyfélszolgálati irodába személyes ügyintézéshez az www.mvmnext.hu/idopontfoglalas oldalon van lehetőség.
szerződéssel kapcsolatos ügyek
Felhasználóváltozás (pl.: költözés) esetén kötelező értesíteni a szolgáltatót, valamint kezdeményezni az átírást Erre 15 nap áll rendelkezésre a felhasználóváltozástól számítva. Az átadáskor rögzített mérőállásról egy végelszámoló számla készül, melynek összege a kiköltöző ügyfelet terheli.
műszaki ügyintézés
bankkártyás fizetés - Az ügyfélszolgálati irodában bankkártyával is rendezheti számláját. Könnyen, gyorsan készpénz nélkül.
A gázszivárgást vegyük komolyan. Ha gázszivárgást észlelünk, gázszagot érzünk, akkor haladéktalanul jelentsük a problémát.
számlázással kapcsolatos ügyek - A gázfogyasztás elszámolása alapvetően kétféleképpen történhet: átalánydíj fizetésével, vagy a gázmérőn mért valós fogyasztás alapján.
előre fizetős mérő ügyintézés - Az előrefizetős mérőnél az elfogyasztott gázmennyiség elszámolása nem utólag történik, hanem a kártyás telefonokhoz hasonlóan a fogyasztást megelőzően. A gázszolgáltatás igénybevételéhez a szükséges gázmennyiség díjának befizetésével fel kell tölteni a feltöltőkártyát. Otthon ezt a kártyát be kell helyezni a gázmérőbe, és így a megvásárolt gázmennyiséggel feltölteni a mérőt. A mérő kijelzőjén látható, hogy hány m3 gáz áll még rendelkezésre. A mérő a felhasználható gázmennyiség elfogyasztása után elzárja a gáz útját, ezáltal nem enged további fogyasztást.
Évente legalább egyszer, azonos időszakban a mérőállást a gázhálózati cég által megbízott leolvasó rögzíti. A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így a leolvasó bejutása a gázmérőhöz. Az éves leolvasást követően (melynek várható időpontja a számlán megtalálható) a leolvasó által rögzített mérőállással készül el az elszámoló számla. Részszámlázás esetén az elmúlt egy éves időszak fogyasztásáról, míg diktálós ügyfeleinknek az utolsó rögzített mérőállástól az éves leolvasásig elhasznált gázmennyiségről készül az elszámoló számla.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)
Kedd8:00-16:00
Szerda8:00-16:00
Csütörtök10:00-18:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)
Szombat
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

Térkép

A MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem