MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda - Fiókiroda Postahivatal

Cím: 2484 Gárdony - Agárd, Balatoni út 74.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
bankkártyás fizetés - Az ügyfélszolgálati irodában bankkártyával is rendezheti számláját. Könnyen, gyorsan készpénz nélkül.
Évente legalább egyszer, azonos időszakban a mérőállást a gázhálózati cég által megbízott leolvasó rögzíti. A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így a leolvasó bejutása a gázmérőhöz.
fizetési módok - E-számla és papírszámla esetén is többféle fizetési mód közül lehet választani: bankkártyás fizetés az online ügyfélszolgálaton, bankkártyás fizetés az MVM Next appban, egyedi átutalás, csoportos beszedési megbízás, csekkes papírszámla esetén postai befizetés vagy mobilfizetés QR-kóddal.
Időpontfoglalásra ügyfélszolgálati irodába személyes ügyintézéshez az www.mvmnext.hu/idopontfoglalas oldalon van lehetőség.
Felhasználóváltozás (pl.: költözés) esetén kötelező értesíteni a szolgáltatót, valamint kezdeményezni az átírást Erre 15 nap áll rendelkezésre a felhasználóváltozástól számítva. Az átadáskor rögzített mérőállásról egy végelszámoló számla készül, melynek összege a kiköltöző ügyfelet terheli.
szerződéssel kapcsolatos ügyek
A földgázszolgáltatáshoz történő csatlakozás vagy a meglévő gázfogyasztás bővítése a területileg illetékes földgázelosztónál kezdeményezhető. A területileg illetékes földgázelosztó megnevezését a gázszámla számlarészletező oldalán található.
műszaki ügyintézés
számlázással kapcsolatos ügyek - A gázfogyasztás elszámolása alapvetően kétféleképpen történhet: átalánydíj fizetésével, vagy a gázmérőn mért valós fogyasztás alapján.
A gázszivárgást vegyük komolyan. Ha gázszivárgást észlelünk, gázszagot érzünk, akkor haladéktalanul jelentsük a problémát.
az irodában előzetesen időpontot foglalt ügyfeleket is fogadnak

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-12:00
Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek14:00-18:00
Szombat
Vasárnap

Ügyfélszolgálat telefonszám: +36 1 474 9999, +36 20 474 9999, +36 30 474 9999, +36 70 474 9999 Honlap: mvmnext.hu

Térkép

A MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem