MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda - Fiókiroda Postahivatal

Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Korpona utca 15.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
fizetési módok - E-számla és papírszámla esetén is többféle fizetési mód közül lehet választani: bankkártyás fizetés az online ügyfélszolgálaton, bankkártyás fizetés az MVM Next appban, egyedi átutalás, csoportos beszedési megbízás, csekkes papírszámla esetén postai befizetés vagy mobilfizetés QR-kóddal.
A földgázszolgáltatáshoz történő csatlakozás vagy a meglévő gázfogyasztás bővítése a területileg illetékes földgázelosztónál kezdeményezhető. A területileg illetékes földgázelosztó megnevezését a gázszámla számlarészletező oldalán található.
Időpontfoglalás - Időpontfoglalásra ügyfélszolgálati irodába személyes ügyintézéshez az www.mvmnext.hu/idopontfoglalas oldalon van lehetőség.
Felhasználóváltozás (pl.: költözés) esetén kötelező értesíteni a szolgáltatót, valamint kezdeményezni az átírást Erre 15 nap áll rendelkezésre a felhasználóváltozástól számítva. Az átadáskor rögzített mérőállásról egy végelszámoló számla készül, melynek összege a kiköltöző ügyfelet terheli.
Mérőállás bediktálásra automata ügyintézéssel a nap 24 órájában lehetőség van a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül. Ezen felül az automata információs szolgáltatások is elérhetőek munkaidőn kívül. Diktálás hiányában becsült fogyasztás alapján készítik el a számlát, a hőmérsékletnek és a fogyasztási szokásainak megfelelő részszámlák készülnek, melyeket az éves leolvasást követően a valós mérőállás alapján számolnak el.
A gázszivárgást vegyük komolyan. Ha gázszivárgást észlelünk, gázszagot érzünk, akkor haladéktalanul jelentsük a problémát.
Évente legalább egyszer, azonos időszakban a mérőállást a gázhálózati cég által megbízott leolvasó rögzíti. A korrekt elszámoláshoz elengedhetetlen a pontos leolvasás, így a leolvasó bejutása a gázmérőhöz. Az éves leolvasást követően (melynek várható időpontja a számlán megtalálható) a leolvasó által rögzített mérőállással készül el az elszámoló számla. Részszámlázás esetén az elmúlt egy éves időszak fogyasztásáról, míg diktálós ügyfeleinknek az utolsó rögzített mérőállástól az éves leolvasásig elhasznált gázmennyiségről készül az elszámoló számla.
számlázással kapcsolatos ügyek - A gázfogyasztás elszámolása alapvetően kétféleképpen történhet: átalánydíj fizetésével, vagy a gázmérőn mért valós fogyasztás alapján.
szerződéssel kapcsolatos ügyek
bankkártyás fizetés - Az ügyfélszolgálati irodában bankkártyával is rendezheti számláját. Könnyen, gyorsan készpénz nélkül.
műszaki ügyintézés
előre fizetős mérő ügyintézés - Az előrefizetős mérőnél az elfogyasztott gázmennyiség elszámolása nem utólag történik, hanem a kártyás telefonokhoz hasonlóan a fogyasztást megelőzően. A gázszolgáltatás igénybevételéhez a szükséges gázmennyiség díjának befizetésével fel kell tölteni a feltöltőkártyát. Otthon ezt a kártyát be kell helyezni a gázmérőbe, és így a megvásárolt gázmennyiséggel feltölteni a mérőt. A mérő kijelzőjén látható, hogy hány m3 gáz áll még rendelkezésre. A mérő a felhasználható gázmennyiség elfogyasztása után elzárja a gáz útját, ezáltal nem enged további fogyasztást.
az irodában előzetesen időpontot foglalt ügyfeleket is fogadnak

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő
Kedd9:00-13:00
Szerda
Csütörtök12:00-16:00
Péntek14:00-18:00
Szombat
Vasárnap

Bankkártyás fizetésvan
Ügyfélszolgálat telefonszám+36 1 474 9999, +36 20 474 9999, +36 30 474 9999, +36 70 474 9999
Levelezési címMVM Next Energiakereskedelmi Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700
E-mail[email protected]
Honlapmvmnext.hu
Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A MVM Next Földgáz ügyfélszolgálati iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem