Generali biztosító iroda - képviselet

Cím: 8230 Balatonfüred Ady Endre utca 31.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A magyar Generali Csoport az olaszországi központú, erős nemzetközi jelenléttel rendelkező Generali Csoport tagja, amely a világ több, mint 60 országában van jelen.
Utazásbiztosítás - egészségügyi-, baleset-, poggyász- és felelősségbiztosítás, tolmácsszolgálat, jogvédelem, stb.
Egészség-Balesetbiztosítás - kockázati élet, baleset, egészségbiztosítás, egyéni egészségbiztosítás, balesetbiztosítás, tanulóbiztosítás, nemzetközi egészségbiztosítás
CASCO biztosítás - Teljes körű casco vagy rész casco számos variálási lehetőséggel. Rugalmas, ügyfélbarát kárrendezés, gyors, online ügyintézés. 24 órás segítségnyújtás, kölcsönautó, sofőrszolgálat és további szolgáltatások autónk maximális biztonságáért. Meghatározott típusú járművekre kedvezmény és ingyenes poggyászkár biztosítás.
Otthonbiztosítás - A lakásbiztosítás védelmet nyújthat a 20, leggyakoribb vagy legnagyobb kárt okozó veszéllyel szemben, mint például vihar, felhőszakadás, tűz okozta károk, vízkár, betöréses lopás vagy üvegtörés.
Élet-Megtakarításbiztosítás - rendszeres díjas megtakarítás, egyszeri díjas megtakarítás, kockázati élet, baleset, egészség, nyugalom plusz életbiztosítás
Társasházbiztosítás - Lakásszövetkezeti, társasházi biztosítás -biztonság minden szinten
Befektetési program
Egészségbiztosítás - Több különböző csomagból választható ki a leginkább megfelelő szolgáltatás-összeállítás. Szükség esetén lehetőség van ambuláns műtétek, egynapos sebészet vagy akár onkológiai vizsgálatok igénybevételére is. A szűrővizsgálatok segítségével könnyebben meg lehet őrizni az egészségedet, meg lehet előzni a betegségek kialakulását, illetve sok betegség gyógyulási esélyét megnöveli a korai felismerés.
Járműbiztosítás - Egyénre szabható kötelező biztosítás, CASCO biztosítás kedvezményekkel, drónbiztosítás, teljes körű motorbiztosítás, teljes körű vagy részcasco 3,5 t össztömegnél nehezebb gépjárművekre, kiegészítőkkel, kerékpárbiztosítás, hajóbiztosítás, stb.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő9:00 - 15:30
Kedd9:00 - 15:30
Szerda9:00 - 15:30
Csütörtök9:00 - 15:30
Péntek9:00 - 13:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám: +36 30 3273587 Generali Ügyfélszolgálat telefon: +36 1 452 3333 (hétköznapokon) Honlap: generali.hu

Utcanézet

Az utcanézeten az úton megjelenő nyilakra kattintva mozoghat. A nézőpontot a képet húzva forgathatja. Ha az utcanézet nem jelenik meg, akkor erről a helyről nem áll rendelkezésre utcai fotó. a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges.

Térkép

A Generali biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem