Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium És Kollégium

Cím: 1015 Budapest, Szabó Ilonka u. 2-4.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
kollégiumi nevelés-oktatás - A kollégiumi nevelés feladata a diákok egyéni fejlődésének el segítése, a hátránnyal küzdők felzárkóztatása, a tanulók tehetségének kibontakoztatása.
6 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gimnázium utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gimnázium környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti gimnázium (Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium És Kollégium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 16, 16A, 116, 216

Erről a helyről (gimnázium - Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium És Kollégium) ennyi információval rendelkezünk. Ha bővítené, javítaná az itt megjelenített információkat, akkor használja az oldal tetején található beküldőlinket.

Térkép

A gimnázium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem