Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium

Cím: 1046 Budapest, Bőrfestő u. 5-9.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Sapere aude! – emlékeztet iskolánk homlokzatán a felirat a felvilágosodás európai mértékben is kimagasló magyar költőjének, Csokonainak művészi és gondolkodói hitvallására. Merj gondolkodni! – vállaljuk mi is e gondolatot pedagógiai munkák vezérfonalául. Hiszünk a „kiművelt emberfők”, a „kellem, szellem, jellem” pedagógiai-nevelési ideálképében, felelősséget érzünk és viselünk a jövendő nemzedékekért. Határozottan megfogalmazott alapértékekben hiszünk; a tisztességes munka és teljesítmény, a norma-és szabálytudat, a mások tisztelete és elfogadása, a haza és szűkebb pátriánk szeretete, a tudomány és a művészetek elme-és léleknemesítő hatásában hiszünk. Pedagógiai programunk, hagyományrendszerünk és az évenként meghatározott feladatok e fenti gondolatok megvalósulását teszik lehetővé. Telefonszám: 1/3807170


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti gimnázium utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti gimnázium (Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnázium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 14
  • busz: 14, 126, 126A, 296
Térkép

A gimnázium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem