ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium

Cím: 1088 Budapest, Trefort u. 8.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Iskolánk – történelmi hagyományához híven – ma is a jövő értelmiségének oktatására és nevelésére vállalkozik. Ez a hétköznapi iskolai munka legkülönfélébb keretei között, a tanár-diák kapcsolatban, a tanításon kívüli programokban, eseményekben, és sok egyéb helyzetben, feladatban valósul meg. A Trefortban a pedagógiai munka és az oktatás iránt elkötelezett tantestület dolgozik. A tanár-diák kapcsolat pozitívumainak, a biztonságos és elfogadó emberi légkör előnyeinek, a kiváló közösségeknek, a szellemi munka színvonalának és a számtalan programnak köszönhetően hosszú évek óta kimagaslóan magas az érdeklődés az iskola iránt a jelentkező diákok és szüleik körében. Az itt töltött hat év során mindenki megtalálhatja a maga érdeklődésének és igényeinek megfelelő területet, amelyben képességeit kibontakoztathatja, ebben a diákok minden segítséget megkapnak a tanároktól. Az érettségizett diákok tovább viszik az iskola jó hírét az egyetemekre, ahol később az itt látott példák, az elsajátított elvek, módszerek és tudás alapján kitűnően megállják a helyüket. Kapcsolat, további információk: https://www.trefort.elte.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gimnázium utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gimnázium környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti gimnázium (ELTE Trefort Ágoston Gyakorló Gimnázium) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • trolibusz: 74
  • busz: 5, 7, 8E, 107, 108E, 110, 112, 133E
Térkép

A gimnázium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2023-ban




Kapcsolat Adatvédelem