Forrai Gimnázium És Művészeti Szakgimnázium A Magyarországi Metodista Egyház Fenntartásában

Cím: 1139 Budapest, Lomb u. 41.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Nagy előrelépés volt iskolánk életében 2013-ban, mikor – felajánlásunkat elfogadva – a Magyarországi Metodista Egyház fenntartásába vette intézményünket. Az egyház által képviselt keresztény értékrend iskolánk életének három területén is szerepet kap: (1) a mai kor kihívásait érzékenyen kezelni képes szociális készségek fejlesztése során, (2) a hagyományos keresztény tanításra épülő morális érzék és életvitel példaként állításában és (3) a belső személyes igényességre épülő tanórai és önálló tanulásra való felkészítésben. Ennek kapcsán iskolánk pedagógiai alapelvei és megvalósításuk eszközei új jelentőséget nyernek. E területek – összhangban a kulcskompetenciák alapját adó képességekkel, készségekkel, az oktatás és nevelés során megszerzett ismeretekkel, és a tudásszerzést segítő attitűdökkel – egyesítik a hagyományos értékeket és a XXI. század elején megjelent új társadalmi igényeket. Kapcsolat, további információk: https://forrai.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gimnázium utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gimnázium környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti gimnázium (Forrai Gimnázium És Művészeti Szakgimnázium A Magyarországi Metodista Egyház Fenntartásában) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A gimnázium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem