Apor Vilmos Római Katolikus Óvoda, Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola, Gimnázium és Kollégium

Cím: 9024 Győr, Pátzay Pál u. 46.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
kollégiumi nevelés-oktatás - A kollégiumi nevelés feladata a diákok egyéni fejlődésének el segítése, a hátránnyal küzdők felzárkóztatása, a tanulók tehetségének kibontakoztatása.
4 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
általános iskolai nevelés-oktatás (felső tagozat) - Az általános iskola Magyarországon az első lépcsője a kötelező jellegű oktatásnak. Az oktatás következő lépcsője a középfokú oktatás.
általános iskolai nevelés-oktatás (alsó tagozat) - Az alsó tagozat az általános iskola első szakasza. Az iskola tagozatainak egységét az egymásra szervesen kapcsolódó, épülő tananyag biztosítja. A tanításban különösen fontos jelentőséget kap a tanulók életkori sajátosságainak figyelembevétele.
6 évfolyamos gimnáziumi nevelés-oktatás - A gimnázium olyan középfokú oktatási intézménytípus, mely általános képzést nyújt, és a képzés érettségi vizsgával zárul. A gimnáziumok elsődleges feladata a tanulók felkészítése a későbbi felsőoktatási tanulmányaikra.
óvodai nevelés - Az óvoda a gyermekek tanításának első lépcsőfokaként szolgáló oktatási intézmény, ahol megtanulják, hogyan kell másokkal kommunikálni, játszani illetve megfelelően viselkedni.
alapfokú művészetoktatás képző- és iparművészeti ágon

Telefonszám: 96/514260

Térkép

A gimnázium helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem