GLS csomagpont - Fishingoutlet -Savoya Park

Cím: 1117 Budapest Hunyadi János út 19.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A GLS weboldalán az online csomagkeresés funkció a nap bármely szakában elérhető csomagszám vagy referenciaszám megadásával, és a csomagtörténet azonnal megjelenik.
A GLS Cégcsoport saját leányvállalatai és partnercégek bevonásával 40 államban biztosít teljes körű hálózati lefedettséget, ezáltal kapcsolatot teremtve a világ legjelentősebb gazdasági központjaival.
Pontosan összehangolt távolsági járatok kapcsolják össze a GLS csomagelosztó központjait, a modern technológia pedig lehetővé teszi a küldemények gyors és pontos szortírozását.
A GLS megbízható csomagszállítási megoldásokat kínál a szerződött partnereinek és az eseti csomagfeladóknak egyaránt.
A 86 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával a GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető az ügyfelek számára.
Belföldön általában a csomagfelvételt követő munkanapon kézbesítik a csomagokat. A szomszédos országokba általában 24-48 óra, a távolabbi országokba 72-120 óra az átfutási idő.
A GLS csomagpontokat a lakossági ügyfelek hálózata alkotja, ahol feladható vagy átvehető a csomag, melyet belföldön vagy akár az Európai Unió tagországaiban is kézbesítenek.
A GLS pán-európai csomag- és expressz szállítást és logisztikai megoldásokat kínál.
A GLS csomagok biztonságban és megbízhatóan célba érnek.
A GLS-t 1999-ben alapították, erős hátérrel rendelkezik a nemzeti piacokon.
A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő10:00-19:00
Kedd10:00-19:00
Szerda10:00-19:00
Csütörtök10:00-19:00
Péntek10:00-19:00
Szombat09:00-19:00
Vasárnap09:00-18:00

A GLS csomagpont az üzletközpont épületében található. A Savoya park autóval érkező látogatói 1600 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, fedett és nyitott parkolót vehetnek igénybe. Az Aldi és Obi Barkácsáruház előtt további 1500 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, nyitott és fedett parkoló található. A Savoya park területén ingyenes wifi szolgáltatás is rendelkezésre áll.

Térkép

A GLS csomagpont helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem