GLS csomagpont - Herger Ker

Cím: 7347 EGYHÁZASKOZÁR Fő tér 12.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A GLS weboldalán az online csomagkeresés funkció a nap bármely szakában elérhető csomagszám vagy referenciaszám megadásával, és a csomagtörténet azonnal megjelenik.
A GLS kiterjedt európai közúti hálózattal és sűrűn lefedett belföldi rendszerekkel rendelkezik. Pontosan összehangolt távolsági járatok kapcsolják össze a vállalatok csomagelosztó központjait, míg a modern technológia lehetővé teszi a küldemények gyors és pontos szortírozását. A csomagszállítás szabványosított folyamatokkal működik.
Belföldön általában a csomagfelvételt követő munkanapon kézbesítik a csomagokat. A szomszédos országokba általában 24-48 óra, a távolabbi országokba 72-120 óra az átfutási idő.
A 86 depóból és egy csomagirányító központból álló hálózatával a GLS Hungary Magyarország egész területén elérhető az ügyfelek számára.
A GLS-t 1999-ben alapították, erős hátérrel rendelkezik a nemzeti piacokon, jelenleg egyike a vezető logisztikai szolgáltatóknak Európában.
A GLS csomagpontokat a lakossági ügyfelek hálózata alkotja, ahol feladható vagy átvehető a csomag, melyet belföldön vagy akár az Európai Unió tagországaiban is kézbesítenek.
A GLS megbízható csomagszállítási megoldásokat kínál a szerződött partnereinek és az eseti csomagfeladóknak egyaránt.
A GLS csomagok biztonságban és megbízhatóan célba érnek.
A GLS Hungary Magyarország egyik legnagyobb csomaglogisztikai szolgáltatója, mely a minőségre helyezi a fő hangsúlyt.
A GLS hétfőtől péntekig, munkaidőben kézbesít. Budapesten szombati kiszállítás is lehetséges.Térkép

A GLS csomagpont helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem