Gravírozók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Gravír Expressz - WestEnd City Center

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.  térképen / útvonal ide

Gravírozás Budapesten, a Westendben lévű üzletben! Középső szint, főbejárat - a Niagaránál ajándéktárgyak ingyenes gravírozással lézergravírozás üvegre, fára, műanyagra, fémre, nemesfémre mechanikus gravírozás gyémántfejjel gyűrűgravírozás (belülre) bélyegzőkészítés fénymásolás, laminálás 3 dimenziós (3D) gravírozás, portrékészítés üvegkockába, 2 dimenziós (2D) gravírozás szublimálás (fényképes ajándékok) gépi hímzés Telefon: 06-1/238-7125

A gravírozó az üzletközpont épületében található. A Westend központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel és gyalog is. Megáll a közelében a 3-as metró, a 4-es és a 6-os villamosok, több busz, illetve a Nyugati Pályaudvar közelsége miatt vonatok is. A WestEnd City Center autóval érkező látogatói az 1500 férőhelyes, több szintes parkolóházban parkolhatnak. A parkolókártyát a behajtó sorompóknál lévő automatából kapják az autósok. Fizetni kizárólag a fizető automatáknál lehetséges. A fizető-automaták a bevásárlóközpont parkolók felé vezető kijáratainál találhatók.

térképenútvonaltervezés ide

Budapest 6. kerületében a fenti gravírozó (Gravír Expressz - WestEnd City Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 76

A gravírozó helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem