Gravírozók - Budapesten - 6. kerületiek listája

Gravír Expressz - WestEnd City Center

Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.  térképen / útvonal ide

Gravírozás Budapesten, a Westendben lévű üzletben! Középső szint, főbejárat - a Niagaránál ajándéktárgyak ingyenes gravírozással lézergravírozás üvegre, fára, műanyagra, fémre, nemesfémre mechanikus gravírozás gyémántfejjel gyűrűgravírozás (belülre) bélyegzőkészítés fénymásolás, laminálás 3 dimenziós (3D) gravírozás, portrékészítés üvegkockába, 2 dimenziós (2D) gravírozás szublimálás (fényképes ajándékok) gépi hímzés Telefon: 06-1/238-7125


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gravírozó utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gravírozó környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.


térképenútvonaltervezés ide

Budapest 6. kerületében a fenti gravírozó (Gravír Expressz - WestEnd City Center) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 76

A gravírozó helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):

utcanézet


Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem