Groupama biztosító iroda - Savoya Park ügyfélszolgálati iroda

Cím: 1117 Budapest Hunyadi János út 19.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Groupama biztosító központi telefonos ügyfélszolgálata (Telecenter) a +36 1 467 3500 telefonszámon érhető el munkanapokon (kárbejelentés és kárügyintézés, biztosítással kapcsolatos ügyintézés, információk, stb.).
Utasbiztosítások - A Groupama Biztosító utasbiztosításai kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára. Ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de nap 24 órájában ingyenesen hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.
A Groupama Biztosító mind a lakosságnak, ezen belül is a családoknak, mind a kis- és középvállalkozásoknak teljes körű biztosítási védelmet kínál. Az élet-, gépjármű-, felelősség- és vagyonbiztosítások terén a folyamatosan fejlődő biztosítási termékek széles választékát nyújtja.
Befektetési program - Befektetési egységekhez kapcsolt, ún. unit-linked életbiztosításokkal saját elképzelés szerint alakítható ki befektetési portfólió, miközben a biztosítási védelem szintje is egyedi igényeknek megfelelően választható meg.
Lakás- és társasházbiztosítás - Az otthonunk, az otthonunkban tárolt értékeink vagyonunknak egy igen meghatározó részét képviselik. Lakásbiztosítás kötése azok számára javasolt, akik azt szeretnék, hogy az otthonukban, az ott található értékeikben egy esetleges káresemény – mint például betörés, árvíz, vihar, tűz, földrengés, robbanás stb. – következtében keletkező anyagi káraik megtérítésre kerüljenek. Éppen ezért lakásbiztosítás kötése általánosan ajánlott minden lakástulajdonos számára, ugyanakkor ajánlott mindazoknak is, akik a lakás, az ingatlan és az ingóságok megóvásában érdekeltek.
Élet-, baleset, és nyugdíjbiztosítások - kockázati élet-és balesetbiztosítások, megtakarítási célú életbiztosítások, nyugdíjbiztosítási megoldások, hiteltörlesztési biztosítások
CASCO biztosítás - Egyedi igényekhez igazodó védelem, partnerkedvezmény, ha a kötelezőt vagy lakásbiztosítást is a Groupamanál kötik meg. Családosoknak gyermekkedvezmény, gyors, szakszerű kárügyintézés. Rágcsálók által okozott károkat is térítenek.
Nyugdíjbiztosítások - A gondtalan nyugdíjas évekért! Folyamatos díjfizetéssel, egyszeri díjfizetéssel vagy rugalmas díjfizetéssel.
A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.
A telefonos ügyfélszolgálat igénybevételenél gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes igénybe venni az automata azonosítást (PIN kód és ügyfélazonosító vagy szerződésszám, ügyszám segítségével).
Élethelyzetek - befektetési program, gyermekünk jövője, nyugdíj program, hitel- és lakásprogramok, kockázati program, vállalkozói program

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)9:00-19:00
Kedd9:00-19:00
Szerda9:00-19:00
Csütörtök9:00-19:00
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)9:00-19:00
Szombat9:00-13:00
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

A Groupama biztosító iroda az üzletközpont épületében található. A Savoya park autóval érkező látogatói 1600 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, fedett és nyitott parkolót vehetnek igénybe. Az Aldi és Obi Barkácsáruház előtt további 1500 férőhelyes, ingyenesen igénybevehető, nyitott és fedett parkoló található. A Savoya park területén ingyenes wifi szolgáltatás is rendelkezésre áll.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti Groupama biztosító iroda közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 47, 56
  • busz: 33, 58, 114, 133E, 141, 158, 213, 214, 250, 251
Térkép

A Groupama biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem