Groupama biztosító iroda

Cím: 8130 Enying, Szabadság tér 6.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Utasbiztosítások - A Groupama Biztosító utasbiztosításai kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára. Ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de nap 24 órájában ingyenesen hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.
Befektetési program - Befektetési egységekhez kapcsolt, ún. unit-linked életbiztosításokkal saját elképzelés szerint alakítható ki befektetési portfólió, miközben a biztosítási védelem szintje is egyedi igényeknek megfelelően választható meg.
CASCO biztosítás - A kötelező biztosítás (hivatalos nevén kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás) az általad okozott károkat téríti meg a vétlen másik autósnak. A casco ezzel szemben a te autódban keletkezett károkat fizeti, függetlenül attól, hogy te okoztad-e a balesetet vagy sem. A casco ráadásul lopásra vagy természeti csapásra (pl. jégverésre) is jó. Nem elhanyagolható az sem, hogy a kötelező az kötelező, azt viszont te döntöd el, hogy szeretnél-e cascót. Egyedi igényekhez igazodó védelem, partnerkedvezmény, ha a kötelezőt vagy lakásbiztosítást is a Groupamanál kötik meg. Családosoknak gyermekkedvezmény, gyors, szakszerű kárügyintézés. Rágcsálók által okozott károkat is térítenek.
Élethelyzetek - befektetési program, gyermekünk jövője, nyugdíj program, hitel- és lakásprogramok, kockázati program, vállalkozói program
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás - A kötelező felelősségbiztosítás célja, hogy a gépjárművel okozott károk – a károkozó fizetőképességétől függetlenül – megtérüljenek, és így a biztosított által mások vagyonában, testi épségében okozott károkra fedezetet nyújtson. Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzemben tartója köteles a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére felelősségbiztosítási szerződést kötni, és a szerződést folyamatos díjfizetéssel hatályban tartani.
Élet-, baleset, és nyugdíjbiztosítások - kockázati élet-és balesetbiztosítások, megtakarítási célú életbiztosítások, nyugdíjbiztosítási megoldások, hiteltörlesztési biztosítások
A Groupama Biztosító mind a lakosságnak, ezen belül is a családoknak, mind a kis- és középvállalkozásoknak teljes körű biztosítási védelmet kínál. Az élet-, gépjármű-, felelősség- és vagyonbiztosítások terén a folyamatosan fejlődő biztosítási termékek széles választékát nyújtja.
Nyugdíjbiztosítások - A gondtalan nyugdíjas évekért! Folyamatos díjfizetéssel, egyszeri díjfizetéssel vagy rugalmas díjfizetéssel.
A telefonos ügyfélszolgálat igénybevételenél gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes igénybe venni az automata azonosítást (PIN kód és ügyfélazonosító vagy szerződésszám, ügyszám segítségével).
A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-16:30
Kedd8:00-16:30
Szerda8:00-16:30
Csütörtök8:00-16:30
Péntek8:00-14:00
Szombat
Vasárnap

Telefonszám: +36 1 460-4684 Groupama weboldal: www.groupama.hu

Térkép

A Groupama biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):Kapcsolat Adatvédelem