Groupama biztosító iroda - Tatabányai ügyfélszolgálati iroda

Cím: 2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 6.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Gépjármű biztosítások (kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás, Casco biztosítás) - A Groupama Biztosító a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás mellé gépjárműasszisztencia-szolgáltatást is nyújt Magyarország területén.
Nyugdíjbiztosítások - A nyugdíj-előtakarékossági célokra szolgáló biztosítások kiszámítható keretet adnak a nyugdíj megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez. Akár rendszeresen kisebb összeget, akár egy összegben félre lehet tenni.
Lakás- és társasházbiztosítás - Az otthonunk, az otthonunkban tárolt értékeink vagyonunknak egy igen meghatározó részét képviselik. Lakásbiztosítás kötése azok számára javasolt, akik azt szeretnék, hogy az otthonukban, az ott található értékeikben egy esetleges káresemény – mint például betörés, árvíz, vihar, tűz, földrengés, robbanás stb. – következtében keletkező anyagi káraik megtérítésre kerüljenek. Éppen ezért lakásbiztosítás kötése általánosan ajánlott minden lakástulajdonos számára, ugyanakkor ajánlott mindazoknak is, akik a lakás, az ingatlan és az ingóságok megóvásában érdekeltek.
Utasbiztosítások - A Groupama Biztosító utasbiztosításai kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára. Ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de nap 24 órájában ingyenesen hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.
Élet-, baleset, és nyugdíjbiztosítások - kockázati élet-és balesetbiztosítások, megtakarítási célú életbiztosítások, nyugdíjbiztosítási megoldások, hiteltörlesztési biztosítások

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-16:30
Kedd8:00-16:30
Szerda8:00-16:30
Csütörtök8:00-16:30
Péntek8:00-16:00
Szombatzárva
VasárnapzárvaA Groupama biztosító központi telefonos ügyfélszolgálata (Telecenter) a +36 1 467 3500 telefonszámon érhető el munkanapokon (kárbejelentés és kárügyintézés, biztosítással kapcsolatos ügyintézés, információk, stb.). A gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes igénybe venni az automata azonosítást (PIN kód és ügyfélazonosító vagy szerződésszám, ügyszám segítségével).

Térkép

A Groupama biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat | Adatvédelem