Groupama biztosító iroda

Cím: 2500 Esztergom, Vörösmarty u. 13.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Befektetési program - Befektetési egységekhez kapcsolt, ún. unit-linked életbiztosításokkal saját elképzelés szerint alakítható ki befektetési portfólió, miközben a biztosítási védelem szintje is egyedi igényeknek megfelelően választható meg.
A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.
A Groupama biztosító központi telefonos ügyfélszolgálata (Telecenter) a +36 1 467 3500 telefonszámon érhető el munkanapokon (kárbejelentés és kárügyintézés, biztosítással kapcsolatos ügyintézés, információk, stb.).
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás - A kötelező felelősségbiztosítás célja, hogy a gépjárművel okozott károk – a károkozó fizetőképességétől függetlenül – megtérüljenek, és így a biztosított által mások vagyonában, testi épségében okozott károkra fedezetet nyújtson. Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzemben tartója köteles a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére felelősségbiztosítási szerződést kötni, és a szerződést folyamatos díjfizetéssel hatályban tartani.
A Groupama Biztosító mind a lakosságnak, ezen belül is a családoknak, mind a kis- és középvállalkozásoknak teljes körű biztosítási védelmet kínál. Az élet-, gépjármű-, felelősség- és vagyonbiztosítások terén a folyamatosan fejlődő biztosítási termékek széles választékát nyújtja.
Utasbiztosítások - A Groupama Biztosító utasbiztosításai kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára. Ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de nap 24 órájában ingyenesen hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.
A telefonos ügyfélszolgálat igénybevételenél gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes igénybe venni az automata azonosítást (PIN kód és ügyfélazonosító vagy szerződésszám, ügyszám segítségével).
Élet-, baleset, és nyugdíjbiztosítások - kockázati élet-és balesetbiztosítások, megtakarítási célú életbiztosítások, nyugdíjbiztosítási megoldások, hiteltörlesztési biztosítások
Lakás- és társasházbiztosítás - Az otthonunk, az otthonunkban tárolt értékeink vagyonunknak egy igen meghatározó részét képviselik. Lakásbiztosítás kötése azok számára javasolt, akik azt szeretnék, hogy az otthonukban, az ott található értékeikben egy esetleges káresemény – mint például betörés, árvíz, vihar, tűz, földrengés, robbanás stb. – következtében keletkező anyagi káraik megtérítésre kerüljenek. Éppen ezért lakásbiztosítás kötése általánosan ajánlott minden lakástulajdonos számára, ugyanakkor ajánlott mindazoknak is, akik a lakás, az ingatlan és az ingóságok megóvásában érdekeltek.
CASCO biztosítás - Egyedi igényekhez igazodó védelem, partnerkedvezmény, ha a kötelezőt vagy lakásbiztosítást is a Groupamanál kötik meg. Családosoknak gyermekkedvezmény, gyors, szakszerű kárügyintézés. Rágcsálók által okozott károkat is térítenek.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő8:00-16:30
Kedd8:00-16:30
Szerda8:00-16:30
Csütörtök8:00-16:30
Péntek8:00-14:00
Szombat
Vasárnap

Térkép

A Groupama biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem