Groupama biztosító iroda

Cím: 7030 Paks, Dózsa u. 7.  (térkép lent)


Szolgáltatások
Nyugdíjbiztosítások - A nyugdíj-előtakarékossági célokra szolgáló biztosítások kiszámítható keretet adnak a nyugdíj megteremtéséhez vagy kiegészítéséhez. Akár rendszeresen kisebb összeget, akár egy összegben félre lehet tenni.
Lakás- és társasházbiztosítás - Az otthonunk, az otthonunkban tárolt értékeink vagyonunknak egy igen meghatározó részét képviselik. Lakásbiztosítás kötése azok számára javasolt, akik azt szeretnék, hogy az otthonukban, az ott található értékeikben egy esetleges káresemény – mint például betörés, árvíz, vihar, tűz, földrengés, robbanás stb. – következtében keletkező anyagi káraik megtérítésre kerüljenek. Éppen ezért lakásbiztosítás kötése általánosan ajánlott minden lakástulajdonos számára, ugyanakkor ajánlott mindazoknak is, akik a lakás, az ingatlan és az ingóságok megóvásában érdekeltek.
Utasbiztosítások - A Groupama Biztosító utasbiztosításai kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára. Ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de nap 24 órájában ingyenesen hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.
CASCO biztosítás - Egyedi igényekhez igazodó védelem, partnerkedvezmény, ha a kötelezőt vagy lakásbiztosítást is a Groupamanál kötik meg. Családosoknak gyermekkedvezmény, gyors, szakszerű kárügyintézés. Rágcsálók által okozott károkat is térítenek.
Élet-, baleset, és nyugdíjbiztosítások - kockázati élet-és balesetbiztosítások, megtakarítási célú életbiztosítások, nyugdíjbiztosítási megoldások, hiteltörlesztési biztosítások
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás - A kötelező felelősségbiztosítás célja, hogy a gépjárművel okozott károk – a károkozó fizetőképességétől függetlenül – megtérüljenek, és így a biztosított által mások vagyonában, testi épségében okozott károkra fedezetet nyújtson. Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzemben tartója köteles a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére felelősségbiztosítási szerződést kötni, és a szerződést folyamatos díjfizetéssel hatályban tartani.

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő10:30-16:30
Kedd8:00-16:30
Szerda8:00-16:30
Csütörtök8:00-16:30
Péntek8:00-14:00
Szombatzárva
VasárnapzárvaTérkép

A Groupama biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem