Groupama biztosító iroda

Cím: 8500 Pápa, Fő u. 25.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Befektetési program - Befektetési egységekhez kapcsolt, ún. unit-linked életbiztosításokkal saját elképzelés szerint alakítható ki befektetési portfólió, miközben a biztosítási védelem szintje is egyedi igényeknek megfelelően választható meg.
Élet-, baleset, és nyugdíjbiztosítások - kockázati élet-és balesetbiztosítások, megtakarítási célú életbiztosítások, nyugdíjbiztosítási megoldások, hiteltörlesztési biztosítások
A Groupama Biztosító mind a lakosságnak, ezen belül is a családoknak, mind a kis- és középvállalkozásoknak teljes körű biztosítási védelmet kínál. Az élet-, gépjármű-, felelősség- és vagyonbiztosítások terén a folyamatosan fejlődő biztosítási termékek széles választékát nyújtja.
A Groupama Biztosító a Groupama Csoport tagja, amely biztosítási, banki és pénzügyi szolgáltatóként mintegy 13 millió ügyfele és tagja bizalmát élvezi világszerte.
Lakás- és társasházbiztosítás - Az otthonunk, az otthonunkban tárolt értékeink vagyonunknak egy igen meghatározó részét képviselik. Lakásbiztosítás kötése azok számára javasolt, akik azt szeretnék, hogy az otthonukban, az ott található értékeikben egy esetleges káresemény – mint például betörés, árvíz, vihar, tűz, földrengés, robbanás stb. – következtében keletkező anyagi káraik megtérítésre kerüljenek. Éppen ezért lakásbiztosítás kötése általánosan ajánlott minden lakástulajdonos számára, ugyanakkor ajánlott mindazoknak is, akik a lakás, az ingatlan és az ingóságok megóvásában érdekeltek.
Élethelyzetek - befektetési program, gyermekünk jövője, nyugdíj program, hitel- és lakásprogramok, kockázati program, vállalkozói program
Kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás - A kötelező felelősségbiztosítás célja, hogy a gépjárművel okozott károk – a károkozó fizetőképességétől függetlenül – megtérüljenek, és így a biztosított által mások vagyonában, testi épségében okozott károkra fedezetet nyújtson. Minden magyarországi telephelyű gépjármű üzemben tartója köteles a gépjármű üzemeltetése során okozott károk fedezetére felelősségbiztosítási szerződést kötni, és a szerződést folyamatos díjfizetéssel hatályban tartani.
CASCO biztosítás - Egyedi igényekhez igazodó védelem, partnerkedvezmény, ha a kötelezőt vagy lakásbiztosítást is a Groupamanál kötik meg. Családosoknak gyermekkedvezmény, gyors, szakszerű kárügyintézés. Rágcsálók által okozott károkat is térítenek.
Utasbiztosítások - A Groupama Biztosító utasbiztosításai kedvező díjért nyújtanak biztos hátteret a külföldre utazók számára. Ha bajba kerülne külföldön, nemcsak anyagi támogatásra, de nap 24 órájában ingyenesen hívható asszisztencia szolgálat segítségére is számíthat.
A telefonos ügyfélszolgálat igénybevételenél gyorsabb ügyintézés érdekében érdemes igénybe venni az automata azonosítást (PIN kód és ügyfélazonosító vagy szerződésszám, ügyszám segítségével).

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő (húsvét hétfő munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-16:30
Kedd10:00-16:30
Szerda8:00-16:30
Csütörtök8:00-16:30
Péntek (nagypéntek munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)8:00-14:00
Szombat
Vasárnap (húsvét vasárnap munkaszüneti nap, ami érintheti a nyitvatartási időt)

Térkép

A Groupama biztosító iroda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem