Palánta Gyermekorvosi Rendelő

Cím: 1133 Budapest, Ipoly u. 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Nemcsak a gyermekbarát környezet miatt jönnek szívesen a modern, 2011-ben átadott rendelőbe a gyerekek és szüleik, hanem a jó hangulat miatt is. Jó hangulatban dolgozik együtt az öt gyermekorvos, a kilenc védőnő, a két asszisztens és a három recepciós. Egy csapat vagyunk. A védőnők közül ketten az óvodák és iskolák egészségügyi ellátásáért felelnek, a többiek a gyermeket váró anyák terhességét és az iskolába még nem járó kicsik fejlődését kísérik figyelemmel. Ha problémát látnak, segítenek a megoldásban, vagy felhívják rá az orvos figyelmét, aki megvizsgálja a gyereket. Igyekszünk mindenkit magunk meggyógyítani, de ha valakit mégis szakrendelőbe, vagy kórházba kell küldenünk, akkor a Madarász utcai Gyermekkórház és szakember gárdája biztos szakmai háttérként áll mögöttünk. Kapcsolat, további információk: http://www.doktorpalanta.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyermekorvosi rendelés utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyermekorvosi rendelés környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti gyermekorvosi rendelés (Palánta Gyermekorvosi Rendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 75, 76
Térkép

A gyermekorvosi rendelés helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem