Gyermekorvosi rendelések - Budapesten - 18. kerületiek listája

Dr. Milei Krisztina gyermekorvos

Cím: 1184 Budapest, Dolgozó u. 12.  térképen / útvonal ide

Az a célom, hogy egy gyermek- és szülőközpontú, a mai kor szakmai és technikai kihívásainak megfelelő, ugyanakkor szeretetteljes munkahelyet / körzetet / praxist alakítsak ki. Fontosnak tartom a szülők és a gyermekek bizalmának elnyerését, igyekszem a kereteimen belül a lehető legtöbb időt és energiát szánni a könnyek letörlésére, a mosolyok kicsalogatására és a kérdések megválaszolására. Honlap: http://doktorkriszta.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti gyermekorvosi rendelés utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.


Budapest 18. kerületében a fenti gyermekorvosi rendelés (Dr. Milei Krisztina gyermekorvos) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 36, 182, 184

A gyermekorvosi rendelés helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem