Szikszai Ágnes

Cím: Budapest VII. Madách Imre tér 2.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Szikszai System irodai masszázs
Szikszai System hátmasszázs
Szikszai System hátmasszázs
Szikszai System Svédmasszázs
Szikszai System irodai masszázs
Szikszai System teljes masszázs
Szikszai System keleti masszázs



Célom, hogy az általam használt módszerek segítségével beinduljanak a test-lélek-szellem egységének öngyógyító folyamatai, melyek életünk különböző területeire is hatással vannak, és beálljon a vágyott egyensúly. Módszereimet tekintve különböző masszázs technikákkal is dolgozom, melyek közül két legfontosabb a svédmasszás és a keleti gyógymasszázs. Kapcsolat, további információk: http://www.szikszaiagnes.hu


Budapest 7. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a masszőr környékén van-e lehetőség parkolásra (7. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 7 kerületében a fenti masszőr (Szikszai Ágnes) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró), M2 (piros metró)
  • villamos: 47, 48, 49
  • busz: 9, 100E
  • trolibusz: 72M, 73M
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem