Szilvia Masszázs

Cím: 1054 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 58.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Székes, ülő masszázs - A kezelés speciálisan kialakított masszázs széken történik. Ruházaton keresztül vagy a hátat szabaddá téve egy gyorsan felszívódó masszázskrémmel, frissítő fogások alkalmazásával a derék, hát, váll, nyak és a karok ismét lazák és energiában gazdagok lesznek.
Frissítő vagy lazító aromamasszázs - A növényekből kivont illóolajokkal alkalmazott masszázs képes visszaadni a test és a lélek egyensúlyát és összhangját. A fárasztó napok végén az aromamasszázs segítségével feloldódhatunk, lazíthatunk, megújíthatjuk fizikai és szellemi erőinket.
Gondolunk-e arra, hogy amikor fájdalmas testrészünket simogatjuk, vagy az állatok a sebeiket nyalogatják, egy ősi ösztön alapján masszázst gyakorolunk?
A masszázs az egészség megtartásának, a fizikai problémák megelőzésének és a lelki harmónia megteremtésének egyik legősibb, egyben legkellemesebb, mellékhatásoktól mentes módszere, mely alkalmas a már kialakult problémák kezelésére is.
Cellulit masszázs - Speciális krém és masszázstechnika segítségével felgyorsítjuk az anyagcserét. Célja a kötőszövet megerősítése és méregtelenítésének elősegítése, a zsírsejtek méretének csökkentése. Segít megőrizni, visszaszerezni a bőr fiatalos ruganyosságát. (további kezelésekről a Rádiófrekvencia menüpontban)
Frissítő vagy lazító masszázs - A jó közérzet fenntartására szolgál.Felfrissíti testét, lazítja izmait, megszűnteti fáradtságérzetét.Képes fölerősíteni az immunrendszert, így segíti az egészség megtartását, csökkenti a stressz hatásait, fokozza a jó hangulatot. Hatására az anyagcsere, a nyirokkeringés, a vérkeringés, a kiválasztás fokozódik.



Kapcsolat, további információk: http://szilberszalon.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a masszőr környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti masszőr (Szilvia Masszázs) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 9, 15, 115
  • trolibusz: 70, 72M, 73M, 78
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem