Makkai Cintia Masszázskezelés, Mozgásterápia és Sportprevenció

Cím: 1185 Budapest, Üllői út 704/B. 1. em.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A lehető legtöbb emberrel igyekszem megszerettetni a gyógyító kéz érintését és megértetni azt, hogy mai rohanó világunkban a masszázs már nem csupán luxus, hanem az egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének egyik legalapvetőbb módja. Egy jó masszázs fellazítja a feszes, görcsös izmokat, megszünteti a fájdalmat, segít oldani a stresszt. Testedzés mellett kifejezetten a teljesítmény növelésére alkalmas kezelés. Krónikus mozgásszervi betegségek esetén a terápia része. A további progresszió megelőzése céljából pedig mozgásprogramokon lehet résztvenni. Személyre szabott kezelésekkel várom a gyógyulni és frissülni vágyókat! Elsősorban mozgásszervi betegségekkel foglalkozom, mivel gyógymasszőr az effektív szakmám. Az évek múlásával viszont egyre több és többfajta “betegséget”, nevezzük inkább “állapotnak”, tehát állapotot és okot ismertem meg, hiszen ez egy olyan egészségügyi terület, mely folyamatosan változó tudományág, így az új kutatási eredmények és klinikai tapasztalatok révén egyre átfogóbb ismeretekre tettem szert. Folyamatosan képeztem és képzem is magam, és igyekszem olyan forrásokat felhasználni, amelyek a megjelenésükkor az érvényben lévő, naprakész információkat tartalmazzák. Kapcsolat, további információk: https://massageaddict.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti masszőr (Makkai Cintia Masszázskezelés, Mozgásterápia és Sportprevenció) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 50
  • busz: 50, 166, 193E, 236, 236A, 266
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem