Corvina Massage

Cím: 1092 Budapest Hőgyes Endre utca 15.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Frissítő, fájdaloműző és relaxáló svédmasszázs, köpölyözés és cellulit masszázs a 9. kerületben, a Corvin-negyed M3 metró és 4-6 villamos megállótól pár lépésre a Hőgyes Endre utca 15-ben. Úgy alakítom a masszázsokat, hogy a vendégeim igényeit figyelembe veszem, milyen fáradt, fájó területre (pl. váll, derék) fókuszáljunk a masszázs alatt. A masszázs szalon a munkaidő után és hétvégén is várja a felfrissülni, ellazulni, regenerálódni, fájdalmat csillapítani vágyó vendégeket. Kapcsolat, további információk: http://www.corvinamassage.hu


Budapest 9. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a masszőr környékén van-e lehetőség parkolásra (9. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 9 kerületében a fenti masszőr (Corvina Massage) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6
  • busz: 15, 115
  • trolibusz: 83
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem