Marzi Massage

Cím: 1042 Budapest, Berzeviczy utca 12.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Miért a masszázs? Mert a masszázs hatására a bőr hajszálerei tágulnak, a vérkeringés felélénkül. Javul a szövetek oxigén- és tápanyagellátása, élénkül a sejtek anyagcseréje, fokozódik a méreganyagok kiválasztása. Segíti a bőr elhalt hámsejtjeinek leválását, s így fokozódik a mélyebben fekvő fiatalabb sejtek növekedése, ami hozzájárul a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. A kötőszövetek rugalmassága és jobb tartása által feszesebb lesz a bőr. Megszűnnek a kötőszövetben lévő letapadások, gyorsul a lerakódások felszívódása, csökken a lerakódott zsír mennyisége. Fokozódik a bélműködés és az emésztőnedvek termelődése, így felgyorsul az emésztés és a salakanyagok kiválasztása. A kezelt izomzat vérellátása javul, ami növeli rugalmasságát és teljesítőképességét,intenzív testmozgás után a masszázs elősegíti a fáradtság megszűnését. Javul a nyirokkeringés. Lazítja az izmokat, nyugtatóan hat az idegrendszerre. Fájdalomcsillapító hatású. Csökken a vérnyomás,mélyebb és szabályosabb lesz a légzés. Megoldást jelenthet a stressz okozta panaszokra is, mint például az alvászavar, ingerlékenység, érzelmi kimerültség, stb. Fontos szerepe van az egészség megőrzésében. Kapcsolat, további információk: http://www.marzi-masszazs.hu/


Budapest 4. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 4. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 4 kerületében a fenti masszőr (Marzi Massage) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 104, 104A, 147, 196, 196A, 204
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem