Rehabmasszázs

Cím: 1154 Budapest Baksay Sándor u. 1/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Irodai Masszázs - Az irodai masszázs a svédmasszázs alapjaira épül, bár főleg pontnyomásos technikákból áll, amely rendkívül gyors és hatékony ellazulást eredményez. Nevéből is adódik, hogy főként irodai viszonyok között alkalmazzák, mert ez a masszázsfajta az irodai munka mellékhatásaira specializálódott, a leginkább érintett területekre koncentrálódik (a nyaki-, vállövi tájékra, felső végtagra, a háti- és ágyéki gerincszakaszra). A masszázs erre a célra kialakított masszázsszékben, ruhában történik. Időtartamát illetően 15-30 percesek a kezelések.
Gyógymasszázs - A gyógymasszázst gyógyító jelleggel végzik, általában orvosi utasításra. A gyógymasszázs alapja a svédmasszázs, tehát az európai irányzathoz tartozik. A gyógymasszázs kifejezetten a nem teljes értékűen működő testrészekre irányul. A kezelés időtartama teljes mértékben a panasz mennyiségétől és erősségétől függ.
Cellulit Masszázs - A cellulit a kötőszövet ödémája, vizenyője, melynek oka a sejtekben felhalmozódott sok toxikus anyag. A bőr irha rétegében lerakódó salakanyagokat jelenti, amelyek a környező szövetekből magukhoz vonják a vizet, és egyre nagyobb gömböcskéket alakítanak ki. A felgyülemlett nedvesség ödémát okoz, a megduzzadt csomók egymással találkozva felszakítják a rostok rácsszerkezetét, így a bőr felülete a narancs héjához hasonlóan egyenetlenné válik.
Fascia relase terápia - A terapeuta keze által is jól tapintható letapadásokat rendkívül hatékonyan fel lehet oldani, ezáltal pedig az izom normális funkciója, rugalmassága, illetve egyéb kötőszöveti elemek fiziológiás működése helyére kerül.
Svédmasszázs - A svédmasszázs a masszázs egyik – Európában legelterjedtebb – fajtája. A terápiát a svéd származású Per Henrik Ling fejlesztette ki a XIX. század elején. A klasszikus svédmasszázs az egész testre kiterjed, az izmok, inak és ízületek átdolgozására irányul. Elősegíti a mozgásfunkciók helyes működését, ellazítja a fájdalmasan feszülő, görcsös izmokat.
Relax Masszázs - A relax masszázs gyengéd mozdulatsoron alapuló technika, mely ujjakkal, tenyérrel és alkarunkkal végzett érintésekből, simításokból áll. Közepes erősségű nyomásokkal, lassú, nyugtató fogásokkal a teljes ellazulásért.
Sportmasszázs - A sportmasszázs a svédmasszázsban használatos fogásokat veszi alapul, viszont annál sokkal dinamikusabb, erőteljesebb, a mély izomzatra kiható változata, mely során erősebb dörzsölő, gyúró, ütögető fogások kerülnek alkalmazásra. A sportmasszázs fogásai alapjában véve a svédmasszázs alaptechnikáiból épülnek fel, melyeknek kombinációja alkotja a masszázsprogramot.



Kapcsolat, további információk: http://www.rehabmasszazs.hu/


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti masszőr utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 15 kerületében a fenti masszőr (Rehabmasszázs) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 5, 96, 124, 196A, 196, 224, 225, 231, 296, 296A
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem