Mammut 2. Masszázs Szalon

Cím: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
HERBAL MASSZÁZS - A forró herbál masszázs az egyik legérdekesebb tradicionális thai masszázs, melyet több száz éve használnak Thaiföldön az izmok és ízületek gyógyítására. A 14 fajta gyógynövényt tartalmazó, speciális textilanyagba csomagolt, aromamelegítővel felgőzölt labdával masszírozva a fáradt területeket, fájdalomcsillapító, izomlazító hatást érünk el.
THAI MASSZÁZS - A Thai masszázs a nyújtás, nyomás és relaxáció művészete- a mozdulatokat a masszőz úgy alkalmazza, hogy lazítsa az izületeket. A maszázzsal a belső szervek is erőre kapnak, az életkedv megnő, és mély, nyugodt állapot áll be. Másik jótékony hatása a beálló egyensúly a test, a tudat és a lélek között, egy általános jólét állapotában.
FEJ HÁT NYAK MASSZÁZS - Főként ülőmunkát végzőknek, vagy stresszes életmódot folytatóknak ajánljuk. Hatékonyan segít megszabadulni a felgyűlt feszültségtől és az ezzel járó izomfájdalmaktól, oldja a váll- és nyakkörnyéki izomfeszültséget, azokra az energiavonalakra hat, amelyek a vállak felső részétől lefelé futnak, ahol izomcsomók alakulhatnak ki, ha az ember hosszú időn keresztül végez ülőmunkát. A fej- és fejbőrmasszázs nagyon kellemes, nyugtató, stimulálja a koponyakörnyéki idegvégződéseket és enyhíti a fejfájást. Megmozgatja a fejbőrt és serkenti a vérkeringést, ami elősegíti a haj növekedését is.
TALPMASSZÁZS - A talpmasszázs egy órán keresztül, kényelmes fotelokban történik. A masszőzök a talptól fölfelé haladva a vádlin keresztül, az akupresszúrás pontok nyomásával jutnak el a térdig, végezetül a felsőtestet és a fejet is átnyomkodják. A legjobb alternatív egészségügyi kezelés, és a lazításhoz, a feszültségek oldásához is hatásosan alkalmazható.
AROMAOLAJOS MASSZÁZS - Az illóolajok az érintés és a szaglás érzékszerveit együttesen használva fejtik ki jótékony hatásukat, közvetlenül a bőrön keresztül. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig körülölelik a testet, és felszívódva, az orron át belélegezve hatnak. Az illóanyagok a test energiacsatornáiban lévő elzárodásokat (blokkokat) oldják, így a test energetikai egyensúlyát helyreállítják. A masszázshoz használandó, 3 fajta különleges masszázsolajaink közül a masszőr segítségével választhatja ki az önnek legmegfelelőbbet

Mammut 2., 3. emelet A Thai Masszázs az akupunktúrás pontokat masszírozva hozza egyensúlyba a test elemeit, a megrekedt energiákat újra működésbe hozza. Kapcsolat, további információk: https://thaiharmonia.hu/

A masszőr az üzletközpont épületében található. A Mammut mélygarázsában és a parkolóházban 850 parkolóhelyet várja az autóval érkező látogatókat. A parkolóba bérlet is vásárolható. A Mammut I. és a Mammut II. parkoló garázsában elektromos töltőpont is a látogatók rendelkezésére áll elektromos járművük feltöltéséhez.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti masszőr (Mammut 2. Masszázs Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 4, 4-6, 6, 17, 56A, 56, 59B, 59A, 59, 61
  • busz: 16A, 16, 21, 21A, 22, 22A, 39, 91, 102, 116, 128, 129, 139, 140A, 140, 142, 149, 155, 156, 222
Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem