Bodysense – Masszázs az ön otthonában


Szolgáltatások
Vegyen igénybe hosszabb masszázsidőt, és élvezze a lehető legholisztikusabb élményt mely lehetővé teszi masszőrünknek, hogy egyéni tehetségét kihasználva hozzon létre és szabjon testre kezeléseket az ön egyedi igényei szerint.
Masszázsainkat mindig az ön igényeienk megfelelően alakítjuk ki, nincsenek kötelező sémák! A masszázs történhet aromaterápiás olajjal vagy egy illatanyag mentes 100%-ban természetes olajjal, illetve egy speciális izomlazító krémmel, mely órákkal a masszázs végeztével is gondoskodik az izmok lazításáról!
Válasszon egy teljes testre kiterjedő svédmasszázst, amely enyhíti a feszültséget, serkenti a keringést és biztosítja a napokig tartó jó közérzetet. Különleges kezelések alkalmával pedig mindent megkaphat a svédmasszázstól a lazító és frissítő masszázsig, amely segít elfelejteni napi stressz, a fáradtság, vagy akár egy hosszú repülőútbólt fakadó elcsigázottságot!
A Bodysense masszázs sokéves tapasztalat megszerzésével alakult ki! Erőteljes mozulatokkal, a trigger pontokra kifejtett nyomással érhetünk el komoly eredményeket az 'újjászületés' terén! Mindenkinek ajánlom aki szereti az intenzív masszázs élményt!
A relax masszázs, könnyed simító mozulatok sorozatából épül fel, melynek egyetlen célja a vendég pihenése. Ebben a masszázs típusban választható más kiegészítő az olaj mellé, legyen szó akár tengeri sóról, mézről, citromról, vagy kavéról, melyek kiváló bőrradírozó hatással
Tisztában vagyunk vele, hogy az embereknek ritkán van ideje munkaidőben egy kellemes masszázsra! Mi igazodunk az ön igényeihez, legyen szó esti, vagy akár hétvégi időpontról! A szolgáltatást az ön által meghatározott helyen és időpontban történik!
Árainkat annak megfelelően alakítottuk ki, hogy mindenki számára elérhető legyen a szolgáltatás, mert a masszázs nem kiváltság! Nálunk biztosan megtalálja az önnek megfelelő kostrukciót! Kérem tekintse meg akciós árjegyzékünket!
A svédmasszázs a fizikoterápia és a gyógymasszás részét képző mozgásterápiás módszer. A keleti energiamasszázs technikákkal szemben az anatómiai ismeretekre épül. A svéd masszázsterápia túlmutat a relaxáción. Rendkívül jótékony hatással van a vér oxigénszintjének növelésére, az izomtoxinok csökkentésére, valamint javítja a keringést és a rugalmasságot, miközben oldja a feszültséget.



Nagy Gábor vagyok okleveles masszőr! 2007 óta foglalkozom a masszázs tudományom fejlesztésével! Az évek alatt kifejlesztettem saját technikámat! Tekintse meg kedvezményes áraimat, ingyenes kiszállási lehetőséggel! Keresse fel weboldalam, ott minden kérdésére választ kap! Kapcsolat, további információk: https://www.bodysense.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem