Dave Massage

Cím: 9700, Szombathely, Szövő utca 68.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Enyhíti a stressz hatásait, nyugodtabb alvást biztosít.
A lágy masszázsfogások nyugtatják az idegeket, oldják a feszültséget, segítenek az ellazulásban.
Fokozza a vérkeringést, mely javítja a sejtek oxigén ellátását és a tápanyagszállítást, valamintserkenti a nyirokkeringést, mellyel javul a kiválasztás hatásfoka.
Oldja, megszűnteti az izomcsomókat.
Eltávolítja a bőr felszínén lévő elhalt hámsejteket, hozzájárul annak rugalmasságának és feszességének megőrzéséhez, ezáltal lassítja az öregedést.
A fizikai aktivitás után az anyagcseréből származó tejsav lerakódik az izomszövetekben, amely izomgörcsöket és a közismert izomlázat okozhatja. A masszázs elősegíti a felgyülemlett tejsav elosztását és kiürítését az izomzatból.
A feszes izmok ellazulnak, a petyhüdt izmok újult erőre kapnak, javul a teljesítő képességük.
Az intenzívebb masszázsfogások tonizáló, frissítő hatásúak, melyek erősítik az immunrendszert, csökkentik a fáradtságot és javítják a közérzetet.
Kitágulnak a kapilárisok, megnő azok áteresztő képessége, ezáltal javul az anyagcsere.
A masszázs az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer az egészség megőrzésére, betegségek kialakulásának megelőzésére és a gyógyításra. Az emberek már a kezdetekben is ösztönösen alkalmazták önmagukon, majd egymáson. Ez így van egészen a mai napig is. Ha megfájdul valamink, ösztönösen odanyúlunk és dörzsölni, nyomkodni, simogatni kezdjük, fájdalmunk enyhítésére. A masszázs rendkívül sok pozitív hatással rendelkezik:



Kapcsolat, további információk: http://www.kokenyesi.hu

Térkép

A masszőr helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem