Gyógytornászok - Budapesten - 1. kerületiek listája

Fenyvesi Ildikó

Cím: 1015 Budapest Hattyú u. 7.  térképen / útvonal ide

Hagyományos gyógytorna McKenzie terápia (porckorongsérvre) Schroth terápia (gerincferdülésre) Kinezio Taping terápia (szinte bármilyen problémára használható, pontos vizsgálat előzi meg, plusz anyagköltség!) Manuálterápia Honlap: http://www.budapestigyogytorna.com


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyógytornász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyógytornász környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 1. kerületében a fenti gyógytornász (Fenyvesi Ildikó) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 11, 16A, 16, 39, 111, 116

A gyógytornász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem