Fizio-torna

Cím: 1083 Budapest, Apáthy István utca 12.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Fizio-torna fizioterápiás gyógytorna központban mindenki számára tudunk megfelelő gyógytornakezelést biztosítani akár magánrendelőben, akár otthoni torna keretei között. A 2012-ben létrejött Fizio-torna Központ olyan gyógytornászokkal, szakemberekkel működik együtt, akiknek fontos a páciensek elégedettsége, valamint a folyamatos szakmai fejlődés. Folyamatosan bővülő központunk mostantól masszőr és csontkovács szolgáltatásokkal, még teljesebb ellátással várja pácienseit. Az általunk alkalmazott módszerek magukban foglalják a McKenzie terápiát, a Kineziotaping-et, Nyirokmasszázs Dorn terápiát és Breuss masszázst, a Szegmentális stabilizációs programot, a Schroth módszert, a Manuál terápiát, az Állkapocs ízületek terápiáját és a kismama tornát. Kapcsolat, további információk: http://fizio-torna.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyógytornász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyógytornász környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti gyógytornász (Fizio-torna) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M3 (kék metró)
Térkép

A gyógytornász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem