Gyógytornászok - Budapesten - 14. kerületiek listája

Fizioreflex Egészségközpont - Gyógytorna, Gyógymasszázs és Manuálterápia Szolgáltató

Cím: 1148 Budapest Bíbor utca 1  térképen / útvonal ide

Rendelőnkben egyéni Gyógytorna( gyermek torna, felnőtt torna), Manuálterápia Gyógymasszázs, Reflexológiás talpmasszázs szolgáltatásokat lehet igénybe venni. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkező gyógytornászaink és gyógymasszőreink folyamatosan frissítik tudásukat a legkorszerűbb nemzetközileg elismert tanfolyamokon. Kellemes, jól felszerelt termeinkben változatos akciókkal és kezelésekkel várjuk pácienseinket. Egyéni kezeléseken az alábbi terápiákat alkalmazzuk Mckenzie terápia, Shroth módszer, Barvicsenko manuálterápia, Mulligen manuálterápia, Core stabilizáció, Szegmentális stabilizáló tréning, Gerintorna, Gyógymasszázs, Reflexológiás talpmasszázs. Mindenféle mozgásszervi panasszal forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk megelőzheti a fájdalom kialakulását vagy segíthetünk a már kialakult panaszt elmulasztani. Műtét előtti és utáni valamint prevenciós gyógytorna is elérhető rendelőnkben. Parkolás a rendelő előtt ingyenes. Megközelítés: M2, M4, 1-es villamos, 95, 130 busz,75, 80, 80/A trolibusz Honlap: https://fizioreflex.com


Budapest 14. kerületében a fenti gyógytornász (Fizioreflex Egészségközpont - Gyógytorna, Gyógymasszázs és Manuálterápia Szolgáltató) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • busz: 10, 130
  • trolibusz: 80, 80A

A gyógytornász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem