Budapestfizio Mozgásterápiás magánrendelő

Cím: Budapest II. kerület, Szilágyi Erzsébet fasor 17-21.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Sarokfájdalom kezelése
Porckorongsérv, gerincsérv, gyógytorna
Teniszkönyök kezelése
Nyakfájás, hátfájás, derékfájdalom, gyógytorna



Műtét utáni vagy sportrehabilitációban, mozgásszervi problémák hatékony kezelésében segít a Budapestfizio mozgásterápiás magánrendelés. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, törekszünk arra, hogy a műtét lehetőleg az utolsó megoldás legyen. Egyéni adottságoktól függő, személyre szabott terápiát javasolunk pácienseinknek. A rendelőben végzett anamnézis felvétel és alapos mozgásszervi vizsgálatot követően alakítjuk ki az egyéni gyógytornaprogramot. A rendszeres tornának rengeteg jótékony hatása van: fokozza a vérkeringést, erősít, rugalmasabbá tesz, fájdalomcsökkentő hatású is lehet, valamint javítja a közérzetet is. Kapcsolat, további információk: http://www.budapestfizio.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyógytornász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyógytornász környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti gyógytornász (Budapestfizio Mozgásterápiás magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 56A, 56, 59B, 59, 61B, 61
  • busz: 5, 22, 22A, 57, 91, 149, 155, 156, 222
Térkép

A gyógytornász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem