Gyógytornászok - Budapesten - 14. kerületiek listája

Kemenesné Rácz Judit gyógytornász

Cím: Budapest XIV. kerület Bolgárkerék utca 1. I. emelet 6.  térképen / útvonal ide

A mozgás mint életjelenség minden élő szövet alapvető tulajdonsága. Így az emberi szervezetnek is szükségszerű, nélkülözhetetlen igénye a mozgás. Az egészség szempontjából nagyon fontos, hogy a testmozgás ugyanúgy részét képezze az életünknek, mint a táplálkozás, a munka és az alvás. A civilizáció és a technika fejlődése nem csak pozitív változásokat hozott a modern kor emberének életébe. A mozgásszegény életmód, a helytelen táplálkozás ma már minden korosztályra, kisgyermektől az idősebb nemzedékig egyaránt jellemző. Ahhoz, hogy a mozgatórendszer: csontok, ízületek, izmok megfelelően fejlődjenek és működjenek, azok terhelésére, tehát mozgásra van szükségük. Ma amikor egyre több időt töltünk a képernyő előtt ülve, emiatt és a helytelen táplálkozási szokásokból kifolyólag egyre több ember küzd súlyproblémákkal, aminek természetes következménye a korai, gyakran már óvodás, kisiskolás korban jelentkező mozgásszervi elváltozás. Ha nem figyelünk oda a kezdeti tünetekre akkor a kor előre haladtával egyre komolyabb és gyakran visszafordíthatatlan elváltozások alakulnak ki, ami az életminőséget nagy mértékben befolyásolhatja. Az időben felfedezett elváltozás gyógytornával gyógyítható és megelőzhető a későbbi súlyos panaszokat okozó mozgásszervi betegségek kialakulása. Honlap: http://www.krgymnastik.hu


Budapest 14. kerületében a fenti gyógytornász (Kemenesné Rácz Judit gyógytornász) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M2 (piros metró)
  • villamos: 3, 62A, 62
  • busz: 31, 32, 44, 45, 67, 85, 85E, 97E, 100, 131, 144, 161, 174, 176E, 231, 244, 261E, 276E
  • trolibusz: 80, 81, 82
  • hév: H8, H9

A gyógytornász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem