27 Sellő Gyógytorna Magánrendelő

Cím: 1117 Budapest Fehérvári út 44. 1. emelet 108.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Inkontinenciára specializálódott gyógytornászunk is várja a rászorulókat magánrendelésén.
Gyógytorna magánrendelőnkben egyéni és csoportos gyógytorna magánrendelésre várjuk kedves pácienseinket.
Gyógytorna rendelésünkön belül lehetőség van Schroth gerincferdülést gyógyító terápiára, McKenzie gerincsérv terápiára, manuálterápiára és a modern gyógytorna általános módszerei szerinti kezelésre.
Reumatológus és fájdalomterápiás szakorvosainkkal közösen gyors és a lehető leghatékonyabb gyógyulást igyekszünk nyújtani.
Igény szerint alkalmazható fizikoterápia (lágylézer, TENS készülés, ultrahang terápia), orvosi gyógymasszázs is a kezelés részeként.

További információk, kapcsolat és bejelentkezés: https://www.27sello.hu


Budapest 11. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti gyógytornász utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a gyógytornász környékén van-e lehetőség parkolásra (11. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 11 kerületében a fenti gyógytornász (27 Sellő Gyógytorna Magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 41, 47, 48, 56
Térkép

A gyógytornász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem