Promontor Gyógytorna

Cím: 1222 Budapest Karéj utca 8 B1  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Tartásjavítás - Serdülőkorban a szülők gyakran észlelik a gyermek hanyag vagy asszimetrikus tartását. A korrigálás célja a növekedési fázisban egy egészségesebb gerinc a felnőtt korban. Kezelés 10 éves kortól.
Mozgásszervi fájdalmak - Akut, vagy krónikus mozgásszervi fájdalmak holisztikus szemléletű terápiája a legkorszerűbb módszerekkel.
Hegkezelés - A hegek folyamatosan kapaszkodnak a környező és mélyebben fekvő szövetekbe, így idővel letapadásokat okoznak. Komoly fájdalamkhoz és mozgás beszűküléshez vezethetnek.
Sportsérülések - A legtöbb sport sérülés oka a hosszú időn keresztül rengetegszer ismételt sport-mozgás. Nem csak a gyors rehabilitáció fontos, hanem a kiújulás és a sérülés megelőzése is.
Műtéti felkészítés - A műtétekre való felkészülés komoly lelki, és test megpróbáltatásokkal járhat. Segítünk, hogy könnyebb legyen a nehéz időszak!
Műtéti rehabilitáció - Egy jól sikerült műtét megteremti a lehetőséget, hogy vissza térjünk korábbi életvitelünkhöz. A folyamat néha hosszú és rögös. Manuálterápiás módszerekkel és gyógytornával ez az időszak lerövidíthető.



Kapcsolat, további információk: https://gyogytornasz.eu

BKV megállók

Budapest 22 kerületében a fenti gyógytornász (Promontor Gyógytorna) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 141
Térkép

A gyógytornász helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem