Háda angol használtruha üzlet - Stop Shop

Cím: Debrecen, Kishatár u. 34.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A Háda Kft. Magyarország legsikeresebb használtruha-kereskedése több mint 80 üzlettel, 900 munkaműhellyel, és tízmilliárd Forintot meghaladó forgalommal.
Amíg az egyedi áras boltok és kilós üzletek minden hónap elején teljesen megújult árukészlettel várják vásárlóinkat, addig a diszkont üzletek árukészlete hétről hétre cserélődik.
A Hada üzletekben kapható ruhák környezetbarát ruhavásárlási alternatívát kínálnak, ami különösen fontos az egyre növekvő tudatos vásárlói réteg számára, akik a környezetvédelem ügyét és a fenntarthatóbb divatot használt ruha vásárlásával támogatják.
A beérkező ruhák minőségi áruk mind, a vásárlók számára pedig évekig kényelmes viseletet, és nem utolsó sorban egy környezetbarát alternatívát kínálnak.
Az törzsvásárlói kártyán összegyűjtött pontokat le lehet vásárolni fizetésnél.
A Háda üzletekben törzsvásárlói kártyát lehet igényelni, mellyel minden vásárlásnál pontokat lehet gyűjteni.
A Háda üzleteiben ajándékutalványt is lehet vásárolni különböző címletekben, mellyel meglephetjük ismerőseinket, családtagjainkat. Az ajándékutalványok egyes postákon is kaphatóak.
A Háda importált használt ruhái jelenleg három kategóriába sorolandók. A prémium kategóriába tartoznak az egyedi áras ruhák, a középsőbe a kilóra mért ruhák, és a harmadikba a diszkont áras termékek, melyek ára a hét előrehaladtával napról napra csökken.
Darabáras üzlet
A 100 százalékig magyar tulajdonban levő Háda kft. a gyors növekedés és országos lefedettség ellenére, meg tudta őrizni azt a fajta családias légkört, amivel még 1995-ben indult útjára kis családi vállalkozásként.Térkép

A Háda angol használtruha üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):
 Kapcsolat Adatvédelem