Ideal Auto Hungary

Cím: 1164 Budapest XVI. kerület, Szabadföld út 13.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Gépjármű kereskedelemmel foglalkozó cégünk 2006-ban alakult, fiatal, használt prémium-, és közép kategóriájú gépjárművek beszerzésével, és értékesítésével foglalkozik. Átfogó, színvonalas szolgáltatást kínálunk minden esetben, személyre szabottan Ügyfeleink részére. Munkatársaink szakértelme, valamint a termékek és szolgáltatások kínálatának folyamatos bővülése által, képesek vagyunk egy kézből kínálni megoldásokat a tanácsadástól, vagy akár az adott jármű kiválasztásától kezdve a finanszírozáson, biztosításon át egészen az üzembe helyezésig. Állandó, folyamatosan megújuló készletünk mellett, nagy hangsúlyt fektetünk Ügyfeleink egyedi igényei alapján kiválasztott gépjárművek beszerzésére, melynél legfontosabb alapelvünk a minőség és a megbízhatóság. Kapcsolat, további információk: http://www.idealautohungary.hu


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti használtautó kereskedő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti használtautó kereskedő (Ideal Auto Hungary) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 92, 92A, 174, 175
  • hév: H8, H9
Térkép

A használtautó kereskedő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem