Auto-box

Cím: 1185 Budapest Üllői út 738.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Használt autók
Finanszírozás? Nem probléma – töltse ki a szükséges űrlapokat és akár 24 óra alatt elintézzük autóhitelét, autólízingjét
Autófelvásárlás
Régi autóját készpénzért megvásároljuk – így biztosan lesz pénze, hogy következő autójának megvételébe belevágjon. Nem kell aggódnia, „vajon elviszik időben a régit?...”, „meglesz még amelyiket kinéztem?”
Vizsgáztatás, átírás, sorban állás, biztosításkötés? – Felejtse el! Ezt is elintézzük Ön helyett
Segítünk a kiválasztásban – Ön elmondja nekünk igényeit, mi megmutatjuk Önnek a legmegfelelőbb járművet
Autóhitel



Önnek már nyilván van elképzelése arról, hogy milyen használtautót szeretne vásárolni, mire - és hogyan szeretné használni. Biztos a dolgában? Autókereskedésben dolgozva nem egy olyan esettel találkoztunk, mikor a nem körültekintő autó vétel után a kezdetben jó vételnek tűnő használt autó később nagyon sok fejtörést okozott az autó tulajdonosának. Ön ne legyen áldozat, aki a használt autó vétel után megbánja a korábbi autó vásárlást. Válasszon szakértők segítségével, hogy a használt autó hosszú távú használat mellett is olcsó autó maradjon. Kapcsolat, további információk: http://www.auto-box.hu


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti használtautó kereskedő utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti használtautó kereskedő (Auto-box) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 193E, 236, 236A, 266
Térkép

A használtautó kereskedő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem