Rm-Royal Motor Kft.-Honda Szalon

Cím: 1139 Budapest Fáy utca 43.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Magyarországon elsőként foglalkoztunk új és használt Honda személygépjárművek értékesítésével. Az itt megszerzett hosszú évtizedes tapasztalataink alapján biztosak vagyunk benne, hogy Önt is elégedett ügyfeleink között tudhatjuk, ha meglátogat minket szalonunkban, ahol megtalálhatóak a kerti kisgépek és csónakmotorok is. Kapcsolat, további információk: http://www.rmroyal.honda.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti használtautó kereskedő utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a használtautó kereskedő környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti használtautó kereskedő (Rm-Royal Motor Kft.-Honda Szalon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 14
  • busz: 105, 120
Térkép

A használtautó kereskedő helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem