Krém Használtruha nagykereskedelem

Cím: Budapest, XX. kerület NagySándor József utca 158.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Termékeink válogatva és csomagolva érkeznek, ezeket így továbbítjuk vevőinknek, kifejezetten kedvező, nagyker áron.
Angliából, Németországból, Olaszországból és Franciaországból származó minőségi használt ruha viszonteladók számára történő forgalmazásával foglalkozunk.
Célunk, hogy partnereivel hosszú távon tudjon együttműködni, amihez elengedhetetlen, hogy kiváló minőségű, mindig eladható áruval lássuk el vásárlóinkat. Ennek köszönhetően ügyfeleink üzletei is fellendülnek, és elégedett vevőik rendre visszatérnek hozzájuk. Szeretnénk, ha cégünk azzal tűnne ki a használtruha piac vállalatai közül, hogy kizárólag magas minőségű termékeket árusít, tisztességes áron. Ha nálunk vásárol, garantáljuk, hogy nem fog csalódni.
Használtruha választékunk követi az évszakok váltakozását, szezonális ruhákat kínálunk.

Kapcsolat, további információk: http://www.kremhasznaltruha.hu


Budapest 20. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti használt ruha bolt utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 20. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 20 kerületében a fenti használt ruha bolt (Krém Használtruha nagykereskedelem) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 99, 123A, 123, 151
Térkép

A használt ruha bolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem