Humana Használt ruha bolt

Cím: 2310 Szigetszentmiklós, Gyártelep (Lordok Háza)  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Büszkék vagyunk arra, hogy lehetőséget adunk az embereknek megfizethető és stílusos használt ruhák vásárlására.
Lehetővé tesszük az emberek számára, hogy újból felhasználják és új életet adjanak a régi ruháknak.
Használt ruházati tevékenységünkből származó összes profit olyan fejlesztési projekteket támogat, amelyek a szegénység, a betegség és a szabadság hiányának kezelésére törekszenek.
A Humana Second Hand Fundraising Projects egy litván közintézmény, amely 12 országban, köztük Belgiumban, Észtországban, Németországban, Magyarországon, Kenyában, Lettországban, Litvániában, Ománban, Togóban, Törökországban használja a használt ruházati üzletek és válogató központok tevékenységét.
Minden használt adománygyűjtési tevékenység összhangban van a körforgásos gazdaság modelljével, és betartjuk az egyes ruhadarabok helyes válogatását és újrafelhasználását. Ezzel csökkentjük a szén-dioxid-kibocsátást, és ezáltal hozzájárulunk a globális felmelegedés elleni küzdelemhez. A ruhák újrafelhasználása más környezeti problémák enyhítésében is segít az új ruhák túlzott fogyasztásának csökkentésében.



A Humana Magyarország nagyon kedvező árú, divatos és minőségi ruházatot kínál. Használt ruha boltjaink népszerűsége évről évre növekszik, ami köszönhető a nálunk vásárolt ruhák kiváló ár-érték arányának, illetve annak hogy az árukészletünk a világ különböző pontjairól kerül beszerezésre. Kapcsolat, további információk: http://www.humanahasznaltruha.hu

Térkép

A használt ruha bolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem