Jajcica

Cím: 1063 Budapest, Szondi u. 58  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A méreteket a saját tapasztalataink alapján tüntetjük fel, a gyártó cégek, valamint a felnőtt és kamasz ruhák eltérő méretezése alapján jelentkező különbségek miatt!
Minden hibát (folt, szakadás, kopás…stb.) jelzünk az adott árunál!
A fotókon a színek eltérhetnek az eredetitől, egyrészt a fotózás miatt, másrészt attól függően, hogy milyen felületen nézitek! (a kék farmereknél a közelebbi kép hasonlít leginkább az eredeti színhez)
Használt ruhákat, lábbeliket és kiegészítőket árulunk, amik az állapotuk alapján kerültek beárazásra, tehát a látszólag ugyanolyan áru közötti árkülönbség ezt jelzi!
Előfordulhat, hogy az általatok kiszemelt áru már nincs meg, természetesen nagyon fogunk ügyelni, hogy idejében levegyük a kínálatból, de még így sem kizárható, hogy épp azokban a percekben vette meg valaki személyesen a boltban, ezért megértéseteket kérjük és köszönjük!

Kapcsolat, további információk: http://www.jajcica.hu


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti használt ruha bolt utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a használt ruha bolt környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti használt ruha bolt (Jajcica) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 72M
Térkép

A használt ruha bolt helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem