TESCO szolgáltatások


Önkiszolgáló kassza

Az önkiszolgáló kassza használatával a várakozás rövidebb lehet, mint a hagyományos kasszáknál, mert a sor így egyszerre több kasszához áll sorba, és ha valamelyik felszabadul, oda mehet a következő vásárló. Vagyis itt nincs olyan, mint a hagyományos kasszáknál, ahol ha fennakadás van, akkor az egész sornak várnia kell.

Scan&Shop

A Scan&Shop szolgáltatással könnyen leolvasható a termékek vonalkódja vásárlás közben és ellenőrizni is lehet a vásárlás aktuális végösszegét. Így mindig látható, pontosan mennyibe kerülnek a megvásárolni kívánt termékek. A termékeket egyenesen a saját bevásárlótáskájába helyezheti a vásárló, fizetéskor pedig nem szükséges újra kipakolni őket a kasszánál. A bevásárlás végén az önkiszolgáló kasszát választva elkerülhető a sorban állás és a hosszas várakozás.

Click & Collect

Online bevásárlás után ki lehet választani a Tesco áruházat és időpontot az átvételhez. A kiválasztott termékeket összeválogatják, becsomagolják és tárolják, amelyeket a választott napon útközben át lehet venni, amihez csak a rendelésszámra van szükség.

Ingyenes WIFI

Az üzletben ingyenes vezeték nélküli hálózat áll a vásárlók rendelkezésére.

TESCO áruházak listája

Munkaszüneti napok 2024-ben
Kapcsolat Adatvédelem