Best Western Hotel Orion

Cím: 1013 Budapest Döbrentei u. 13  (térkép, utcanézet lejjebb)

It is located in a quiet side street at the ancient Buda side of the Elisabeth Bridge and is just one block away from the Danube river bank. The bustling, historic city center is just across the river, the Citadel, the Royal Castle and other major sites are also within easy reach in walking distance. Kapcsolat, további információk: http://www.bestwestern.hu/orion


Budapest 1. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szálloda, hotel vagy panzió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szálloda, hotel vagy panzió környékén van-e lehetőség parkolásra (1. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 1 kerületében a fenti szálloda, hotel vagy panzió (Best Western Hotel Orion) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 19, 41, 56A, 56
  • busz: 5, 8E, 8B, 108E, 110, 112, 178
Térkép

A szálloda, hotel vagy panzió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem