Hotel Papillon

Cím: 1024 Budapest Rózsahegy u. 3/B  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
A budai oldal egyik legnagyobb tömegközlekedési csomópontja, az M2 metró Széll Kálmán téri (Moszkva téri) megállója és számos villamos és busz járat végállomása mindösszesen 5 perc séta a hoteltől.
A város legszebb és leghíresebb nevezetességei (pl. Parlament, Budai Vár, Margit sziget, termálfürdők stb.) könnyen és gyorsan elérhetőek tőlünk, akár gyalogosan is.
A barátságos hangulatról az udvarias, és segítőkész személyzet gondosodik.
A Hotel Papillon Budapest legszebb részén csendes, nyugodt környezetben a Rózsadombon található, csak néhány percnyire a város központjától és csak 10 percre gyalogosan a Budai Vártól.



Kapcsolat, további információk: http://www.hotelpapillon.hu


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szálloda, hotel vagy panzió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szálloda, hotel vagy panzió környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti szálloda, hotel vagy panzió (Hotel Papillon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 11, 91, 111, 191, 291
Térkép

A szálloda, hotel vagy panzió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem