Szállodák, hotelek, panziók - Budapesten - 3. kerületiek listája

The Aquincum Hotel Budapest

Cím: 1036 Budapest Árpád Fejedelem útja 94  térképen / útvonal ide

Az Aquincum Hotel Budapest a város egyik legrégibb részén, Óbudán található, a Duna-parton, a híres Margitszigettel szemben, az Árpád-híd lábánál. A szálloda hatalmas saját parkkal is rendelkezik, mely kiváló helyszíne lehet kültéri rendezvényeknek is. Telefon: 436-4100 E-mail: [email protected]


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szálloda, hotel vagy panzió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szálloda, hotel vagy panzió környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

térképenútvonal ideutcanézet

Budapest 3. kerületében a fenti szálloda, hotel vagy panzió (The Aquincum Hotel Budapest) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 1
  • busz: 29, 34, 106, 118, 134, 137, 218B, 218, 237
  • hév: H5

A szálloda, hotel vagy panzió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges, ha tudja a cím pontos helyét, akkor javíthatja a pozíciót):
Unatkozom, mit lehet ma csinálni a városban?
Kapcsolat | Adatvédelem