Radio Inn Budapest

Cím: 1068 Budapest Benczúr utca 19  (térkép, utcanézet lejjebb)

A kedvező árú Radio egy 3 csillagos hotel Budapest városában, amelyben kert és bár található. A hotel egy 5 perces autóútra van a Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda területétől, és csupán 5 perc sétára a Kodály Zoltán Emlékmúzeum és Archívum területétől és a népszerű turisztikai látványosságoktól. A hotel csendes elhelyezkedést élvez az a VI. körzetben. Az ingatlan a Ráth György Múzeum mellett helyezkedik el. A szálloda pár percre található az Országház térségétől. Többcsatornás TV-t, étkezőt és öltözőt kínálnak a szobákban. Zuhanyzó, fürdőlepedők és törölközők biztosítva a szállás minden szobájában. A vendégek reggelizhetnek a bárban. A vendégek élvezhetik a Benczúr Ház Étterem Kávézó nyújtotta európai és magyar fogásokat, alig 5 perc sétára az ingatlantól. A szálloda közel van a tömegközlekedési eszközökhöz, 200 méterre van a Bajza utca metróállomástól és 5 perc sétára a Bajza utca M buszmegállótól. Telefon: 342-8347


Budapest 6. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti szálloda, hotel vagy panzió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a szálloda, hotel vagy panzió környékén van-e lehetőség parkolásra (6. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 6 kerületében a fenti szálloda, hotel vagy panzió (Radio Inn Budapest) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró)
  • busz: 105, 178
  • trolibusz: 70
Térkép

A szálloda, hotel vagy panzió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem